INFO

IKÄRAJA

Tapahtuma on K18, sillä koko alue on anniskelualuetta. Varaudu todistamaan ikäsi portilla.

SAAPUMINEN

Tapahtuma järjestetään OmaSp Stadionilla osoitteessa: Alaseinäjoenkatu 15, 60220 Seinäjoki. OmaSp Stadion sijaitsee Seinäjoen keskustan läheisyydessä, vain 2,3 kilometrin päässä Seinäjoen Matkakeskuksesta. Stadionin ja Wallsportin väliseltä hiekkakentältä löytyy pyöräparkki, johon voit viedä polkupyörän vierailusi ajaksi. Parkkitilaa löytyy rajatusti Alaseinäjoenkadun varresta. Suosittelemme auton jättämistä keskustaan ja liikkumista paikan päälle jalkaisin, polkupyörällä tai julkisella liikenteellä.

FESTARIBUSSIT

Festaribussit liikennöivät tapahtuman aikana. Lue lisää ja katso aikataulut Härmän Liikenteen sivuilta.

SISÄÄNPÄÄSY

Konserttitapahtumaan kaikki lipputyypit kulkevat pääportista ja VIP -lippulaisille on porttien sisäpuolella VIP -sisäänkäynti. Katso kartta.

Yhden päivän lipulla pääsee alueelle sisään kerran, eikä alueelta voi poistua välillä. Kahden päivän lipulla saat rannekkeen, jonka avulla voit poistua välillä festivaalialueelta.

Porteilla tehdään turvatarkastukset ja ihmisiä pyydetään noudattamaan mahdollisissa jonoissa, katsomoissa sekä kulkuväylillä turvavälejä. Lisäksi pyydetään noudattamaan muita ohjeistuksia käsienpesusta, yskimisestä, aivastamisesta sekä käsien desinfioinnista. Suun ja nenän peittävien kasvomaskien käyttö on suositeltavaa. Porteilla on saatavana käsidesiä ja vessoissa on käsienpesumahdollisuus. Kipeänä tapahtumaan saapuminen on ehdottomasti kiellettyä. Sisääntuloväylillä on eri porteille ohjeistukset aidoin sekä opastein. Tarvittaessa järjestyksenvalvojat opastavat sisääntulossa.

NARIKKA

Narikka sijaitsee sisääntulon yhteydessä, maksu 5 €. Narikalla käyntimaksu 3 €.

LIPUT

Liput myy lippu.fi sekä Seinäjoen keskustassa Kauppakeskus Epstorilla sijaitseva SJK Store aina tapahtumapäivään saakka. Lippuja myydään myös portilta, karttaan merkitystä lipunmyynitipisteestä. Lipunmyynti tapahtumapäivinä aukeaa klo 12.

Lipputyyppeihin voit tutustua tarkemmin osiossa Liput.

Yhden päivän lipulla pääsee alueelle sisään kerran, eikä alueelta voi poistua välillä. Kahden päivän lipulla saat rannekkeen, jonka avulla voit poistua välillä festivaalialueelta.

RUOKA JA JUOMA

Jokaisen lipputyypin ostajalla on pääsy kaikille anniskelu -ja ruokamyyntipisteille, pl. VIP-alueiden myyntipisteet.

VIP-menu on tarjolla pe klo 15-19 ja la klo 14-18.
Alkumaljat tarjoillaan klo 17. Voit tutustua VIP-menuihin täällä.

TURVALLISUUS JA HYGIENIA

Tapahtuman kävijöiden turvallisuus ja viihtyvyys on meille erittäin tärkeää. Tänä vuonna hygieniaan kiinnitetään erityistä huomioita ja siivous alueella toteutetaan tehostetusti.
– Siivousten määrää tapahtuman aikana on lisätty ja pintoja desinfioidaan jatkuvasti koko tapahtuman ajan.
– Käsien desinfiointipisteiden määrää on lisätty.
– Kasvomaskien käyttö on suositeltavaa, tuo omasi tai osta paikan päältä.
– Siivoustiimi on perehdytetty toimimaan erityistilanteessa ja hygienian kannalta riskialueiden siisteyteen ja toimivuuteen kiinnitetään erityistä huomiota. Siivouksesta vastaa Lassila & Tikanoja.
-Kehotamme asiakkaita noudattamaan hyvän hygienian käytöstapoja; turvavälien säilyttäminen ja aivastaminen hihaan. Mikäli tunnet olosi flunssaiseksi tai sinulla on lämpöä/kuumetta, jää kotiin.
– Voit ottaa mukaan oman käsidesin, max 100 g.
– Järjestysmiehet huolehtivat turvavälien säilymisestä tapahtuman aikana.
– Kannustamme hyvään fiilikseen ja aitoon festarihenkeen. Pyydämme kunnioittamaan muita ikään, sukupuoleen ja ihonväriin katsomatta. Suhtaudumme vakavasti kaikenlaiseen agressiiviseen käytökseen. Pyydämmekin ottamaan välittömästi yhteyttä järjestyksenvalvojiin mikäli todistat millään tavalla ikävää käytöstä tapahtuma-alueella.

ESTEETTÖMYYS

Tapahtumassa on huomioitu myös liikuntarajoitteisten asiakkaiden viihtyvyys.

ENSIAPU

Ensiapupiste sijaitsee kenttäalueella (katso kartta).

INFOPISTE

Tapahtumainfo sijaitsee lipunmyynnin yhteydessä.

OMAT EVÄÄT

Omien eväiden tuonti alueelle on kielletty.

KIELLETYT ESINEET

Tapahtuma-alueelle ei saa tuoda tölkkejä, lasipulloja, omia alkoholijuomia tai päihteitä, ampuma- tai teräaseita, lakkapulloja, sateenvarjoja, selfie-keppejä, ammattikäyttöön tarkoitettuja järjestelmäkameroita tai videokuvausvälineitä. Lemmikkien tuonti tapahtumaan on myös kielletty- Ohjeiden rikkomisesta johtuen järjestyksenvalvojilla on oikeus poistaa alueelta /estää sisäänpääsy alueelle.

AKKREDITOINTI

Ammattikuvaajien ja lehdistön akkreditoituminen tulee tehdä torstaihin 19.8. klo 14 mennessä osoitteeseen [email protected].

LÖYTÖTAVARAT

Tapahtuman aikana löytötavarat toimitetaan infopisteeseen. Arvotavarat toimitetaan tapahtuman jälkeen poliisiasemalle. Kadonneita tavaroita voit tiedustella tapahtuman jälkeen sähköpostitse [email protected].

VIRALLISET JATKOT

Tapahtuman viralliset jatkot järjestetään yökerho Ilonassa ja Bilekortteli Kullervossa.

MAKSUVÄLINEET

Maksuvälineenä toimivat käteinen ja yleisimmät maksukortit. Suosittelemme käyttämään

Valikko